Training Apps

Vinkit huipuilta

Täällä voit lukea urheilijoidemme, Training Apps -tiimiläisten sekä vierailevien kirjoittajien ajatuksia treeneistä, treenaamisesta ja hyvinvoinnista - hyvästä elämästä.

ma30.03.

MATKALLA HUIPULLE: Urheilusta elämäntapa

Nuori ja nälkäinen nyrkkeilylupaus, 17-vuotias A-juniori Muhammad Abdilrasoon laittaa nyrkkeilyn puolesta kaiken peliin kehässä ja kehän ulkopuolella. Tampereen Voimailuseuran nuori toivo poikkesi kesken kisakauden kylässä Training Appsillä kertomassa matkastaan kohti huippunyrkkeilijän uraa. Sattuman kautta nyrkkeilijäksi Vuonna 2011 lajin parissa aloittanut ja nopeasti menestystä saavuttanut Muhammad, ”Muhis”, kertoo nyrkkeilyn vieneen hänet täysin mennessään. – Annan tälle kaikkeni. […]

Lue lisää

pe30.01.

Jooga – eikös siellä vain hengitellä?

Tällä hetkellä harva se päivä tulee eri medioissa vastaan toinen toistaan kovempia treenejä; kilpaillaan toisia vastaan, kelloa vastaan, itseä vastaan ja ainakin vähintään läskiä vastaan. Mitä loppuunpalaneempi olo treenin jälkeen, sen parempi. Vanha kunnon BodyPump-tunti alkaa tuntua mummojen keppijumpalta. Miksi ihmeessä sitten pitäisi vaivautua joogasalille huokailemaan, kun aikansa voisi käyttää niin paljon tehokkaamminkin?

Lue lisää

ti02.12.

Ammattinyrkkeily – uskomaton yhtälö

Miten yhdistää pitkän matkan juoksijan kestävyys, painijan voimat ja 100 metrin pikajuoksijan räjähtävyys ja nopeus? Yhtälö ei ole helppo, eikä lajikaan. Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula piipahti aamukahvilla ja kertoi samalla lajistaan ja otteluun valmistautumisesta.

Lue lisää

pe21.11.

Miksi arvokkaimmasta resurssista ei pidetä huolta?

Firman autoja ja koneita kyllä huolletaan säännöllisesti ja huonosti toimiva tietokone korjataan hyvin pian. Miksi työnantajan arvokkaimmasta resurssista, työntekijöistä, ei pidetä yhtä hyvää huolta ja ”huolleta” säännöllisesti? Samoin työtä ja työn laatua kyllä mitataan, mutta miksi ei työntekijän hyvinvointia?

Lue lisää

ke12.11.

Miten näillä treeneillä treenataan?

Meiltä kysellään aina toisinaan, että missä Training Appsin treeneillä voi treenata ja kenelle ne on suunniteltu. Entä jos minulla on jo saliohjelma, voinko tehdä treenejä sen ulkopuolelta? Päätimme vastailla näihin kysymyksiin myös täällä blogin puolella.

Lue lisää

ti04.11.

Treenityypit esittelyssä

Mikä on hiit, entä tabata? Kyseessä ovat treenityypit, joihin voit törmätä esimerkiksi ilmaisen treenisoftamme parissa. Tässä pikakertaus eri treenimuotojen maailmaan!

Lue lisää

ke22.10.

Aamulehti kirjoitti meistä

Aamulehti kertoi keskiviikon 22.10.2014 numerossaan tamperelaisesta startup-yrityksestä, joka tekee treenisovelluksia yhteistyössä urheilijoiden kanssa. Treenejä ovat suunnitelleet Ville Nieminen, Antti Esko, Olli Kunnari, Noora Toivo ja Jussi Koivula. Tässä on jotain tuttua… sehän on juttu meistä!

Lue lisää

ke15.10.

Jussi Koivulan treeni julkaistaan ihan pian

Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulan suunnittelema nyrkkeilijän kuntopiiri julkaistaan iOS:lle ihan näillä näppäimillä. Treenisoftan viimeiset testailut on käynnissä ja pian pääsee treenaamaan Jussin kanssa.

Lue lisää

ke15.10.

Ville Nieminen suunnitteli voimatreenin!

Jääkiekkoilija Ville Nieminen suunnitteli Training Appsille voimatreenin, joka sopii kaikille yli 15-vuotiaille, jotka haluavat kasvattaa lihasvoimaa. Jääkiekkoilijan voimatreenin kuvaukset on purkissa ja treenisoftan koodaaminen on aloitettu.

Lue lisää

to02.10.

Twiitillä treeni vuoden jokaiselle päivälle!

Ilmaiseen koko kropan treenisoftaamme on nyt mahdollista hankkia uusia treenejä! Ilmaisesta perusversiosta löytyvät jatkossakin treenit 30 päivälle, mutta nyt voit hankkia treenin vuoden jokaiselle päivälle.

Lue lisää