Training Apps

TREENAA koko kroppaa

Ilmainen treenisovelluksemme sopii kaikille. Sen treenit ovat nopeita, tehokkaita ja voit tehdä ne melkein missä vain: salilla, kotona, lenkillä tai mökillä. Treenien kestot vaihtelevat 4-30 minuutin välillä ja niiden tavoitteena on kehittää fyysistä suorituskykyä kuten voimaa, nopeutta ja kestävyyttä korkealla intensiteetillä tehtyjen harjoitteiden avulla.

Ilmaisessa sovelluksessa on 30 päivän treenit, jotka vaihtuvat päivittäin. Kun treenien kesto ja liikkeet vaihtuvat päivittäin, keho saa uusia ärsykkeitä jatkuvaan kehittymiseen. Näet kerralla kolmen päivän treenit – eilisen, tämän päivän sekä huomisen. Vähintään yksi näistä on omalla kehonpainolla ilman välineitä tehtävä treeni, eli voit tehdä sen vaikka työmatkalla hotellihuoneessa.

Päivän treeni on aina sovitettavissa oman kuntotason mukaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai tavoitteellisesti treenaava. Aloittelijalle lyhyet ja tehokkaat harjoitukset ovat oiva tapa parantaa omaa kuntotasoa nopeasti. Aktiivitreenaajalle intensiiviset harjoitteet taas ovat oiva lisä oman treenin tueksi. Tee treeni sillä tasolla, mikä sopii sinulle juuri nyt!

Treeni vuoden jokaiselle päivälle

Ilmaiseen koko kropan treenisoftaamme on nyt mahdollista hankkia uusia treenejä! Ilmaisesta perusversiosta löytyvät jatkossakin treenit 30 päivälle, mutta nyt voit hankkia treenin vuoden jokaiselle päivälle. Uusien treenien myötä sovellus tunnetaan nimellä ”365 Days”.

Päätimme juhlistaa uutta ominaisuutta kampanjalla, jonka aikana voit päivittää puhelimeesi koko vuoden treenit twiittiä tai Facebook-jakoa vastaan. Ominaisuuden saat näkyviin, kun lataat Training Appsin sovelluksen uusimman version Appstoresta tai Google Play -kaupasta.

Kampanja on voimassa toistaiseksi, ja koko vuoden treenien lataaminen on sen aikana maksutonta. Kannattaa toimia siis nyt!

 

App

LATAA ILMAINEN SOVELLUS
Play App Store

Noora

Keskivartalo kuntoon?

Aitajuoksija Noora Toivon vatsalihastreeni.
Lue lisää

Lue lisää
Valepa

Räjähtävyyttä jalkoihin?

Lentopalloilija Antti Eskon ja Olli Kunnarin loikkatreeni.
Lue lisää

Lue lisää
Jussi

Nyrkkeilijän kuntopiiri

Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulan kuntopiiri.
Lue lisää

Lue lisää
Jussi

Jääkiekkoilijan voimatreeni

Voimaa kroppaan jääkiekkoilija Ville Niemisen tapaan!
Lue lisää

Lue lisää