Training Apps

TREENIT Treenaa huippujen kanssa!

Haluatko valmiin treeniohjelman, jonka avulla saavutat myös tuloksia? Training Appsin treeniohjelmat ovat liikunta-alan ammattilaisten käsialaa ja perustuvat tarkkaan käsitykseen ihmisen fysiologiasta.

Päivittäin vaihtuvat treenit ovat nopeita ja tehokkaita. Voit tehdä treenin salilla, kotona, mökillä tai työmatkalla hotellihuoneessa. Näet kerralla kolmen päivän treenit – eilisen, tämän päivän sekä huomisen. Näiden treenien joukossa on aina vähintään yksi omalla kehonpainolla ilman välineitä tehtävä treeni. Kaikkiin liikkeisiin et siis tarvitse lainkaan apuvälineitä, vaan voit tehdä ne vaikka hotellihuoneessa.

App App

Uskomme kovan treenin tehoon

Treenifilosofiamme tavoitteena on kehittää fyysistä suorituskykyä kuten voimaa, nopeutta ja kestävyyttä korkealla intensiteetillä tehtyjen harjoitteiden avulla. Kovatehoiset harjoitteet ovat tutkitusti nopea ja tehokas tapa kunnon kohottamiseen. Päivän treeni on aina sovitettavissa oman kuntotason mukaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai kuntoilua jo pidemmän aikaa harrastanut. Aloittelijalle lyhyet sekä tehokkaat harjoitukset ovat hyvä tapa parantaa omaa kuntotasoa nopeasti. Pidempään harrastaneelle nopeat, intensiiviset harjoitteet ovat oiva lisä oman treenin tueksi.

Treenien kestot vaihtelevat 4-30 minuutin välillä. Treenit koostuvat pääasiassa omalla kehonpainolla suoritettavista kiertoharjoitteista aikaa vastaan. Itse harjoitteen lisäksi erittäin tärkeää ovat huolellinen lämmittely sekä jäähdyttely. Keholle on myös muistettava suoda lepopäiviä sekä kevyempiä viikkoja.

Treenien kesto ja liikkeet vaihtuvat päivittäin, jotta keho saa uusia ärsykkeitä jatkuvaan kehittymiseen. Osa päivän treeneistä toistuu, jotta voit seurata konkreettisesti oman kuntosi kehittymistä.

Training Apps on nyt myös päiväkirjasi

Päiväkirjaan voit tallentaa tekemäsi treenit. Käytä sovelluksen timeria apunasi ja tallenna sen avulla suoraan tiedot treenin kestosta päiväkirjaan. Voit lisätä päiväkirjamerkintään myös omia kommenttejasi. Tätä on pakko testata!


LATAA ILMAINEN SOVELLUS
Play App Store

Noora

Keskivartalo kuntoon?

Aitajuoksija Noora Toivon vatsalihastreeni.
Lue lisää

Lue lisää
Valepa

Räjähtävyyttä jalkoihin?

Lentopalloilija Antti Eskon ja Olli Kunnarin loikkatreeni.
Lue lisää

Lue lisää
Jussi

Nyrkkeilijän kuntopiiri

Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulan kuntopiiri.
Lue lisää

Lue lisää
Jussi

Jääkiekkoilijan voimatreeni

Voimaa kroppaan jääkiekkoilija Ville Niemisen tapaan!
Lue lisää

Lue lisää